Ucuz Alışveriş

Ucuz Alışveriş

Internetten alışveriş yapmayı seviyorum. Ancak dolardaki artışlar, dışarıdaki ülkelerle yaşadığımız sorunlar internetten aldığım şeylerin fiyatlarını deli gibi attırdı.

Sonra buna bir çözüm buldum. Denedim. Aldığım ilk mal 15 gün içinde elimdeydi. Türkiye alışveriş sitelerinde 400 tl ye satılan grafik tableti sadece 60 tlye mal etmiştim.

Daha önceki yazılarımda da paylaştığım gibi hiç bir şeyi denemeden okuyucularımla paylaşmıyorum. Her ürünün altına alışveriş linki ekleyeceğim. Girdiğiniz sitede sağ üst taraftan dili Türkçe olarak değiştirirseniz rahatlıkla ucuz alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilinizi türkçe yaptıktan sonra üye olun ki bundan sonra daha rahat alışveriş yapabilesiniz.

FABRİKADAN DİREKT HALKA SATIŞ

Sitemizde bulacağınız ürünler direkt fabrikadan halka satılan ürünler. Bir çoğu için kargo ücreti ödemeyeceksiniz. Bazıları için ise kargo ücreti çok cüzzi olacak. Her ne olursa olsun, Türkiyeden daha ucuza alışveriş yapabileceksiniz.

ALIŞVERİŞ YAPARKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

1) Öncelikle alacağınız ürünü satan satıcının review(kullanıcı görüşleri)ne bakın. Puanı düşük olan satıcılardan alışveriş yapmayın.
2) Aynı üründen sadece aynı anda sadece 1 tane sipariş verin ki gümrük sorunu yaşamayın. Zaten ürün direkt PTT tarafından teslim ediliyor.
3) Alışveriş yaparken ürün sayfasında not bölümüne her ihtimale karşı “Please write gift on it while sending” yazıyorum. (Lütfen gönderirken üzerine hediye yazın.)

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. İyi Alışverişler.