Çarpışma Dizisi Galip Kimdir?

Yazımızda Çarpışma Dizisi Galip ‘i gerçek ismiyle İsmail Demirci’yi tanımaya çalışacağız.

Çarpışma Dizisinin Galip’i İsmail Demirci Kimdir?

Onu en çok yediden yetmişe herkes aslında Kurtlar Vadisi Pusu’nun Erkan karakteriyle tanısa da şu sıralar Show Tv’nin merakla takip edilen dizilerinden Çarpışma dizisinin Galip karakterine hayat veriyor.

Asıl adı İsmail Demirci olan oyuncu 13 Kasım 1984 tarihinde Ankara’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra dizi oyunculuğuna atıldı. Kendisi birkaç dizide figüran olarak rol aldıktan sonra yapımcıların giderek dikkatini çekmeye başlamasının ardından ciddi yapımların da aranan yüzü olmaya başladı.

Öne Çıkan TV Dizileri

  • Kurtlar Vadisi Pusu (Erkan rolünde)
  • Serçe Sarayı (Ramazan rolünde)
  • Muhteşem Yüzyıl Kösem (Kemankeş Kara Mustafa Paşa rolünde)
  • Çarpışma (Galip rolünde) öne çıkan televizyon dizileri olarak söylenebilmektedir.

Kick Boks Merakı

İsmail Demirci oldukça atletik bir vücuda sahip. Bu yönüyle de çarpışma dizisi galip kimdir diye merak ediliyor. Kendisi profesyonel olarak kick boks müsabakalarına katılıyor ve hatta şampiyonlukları da bulunuyor. Vücudunun formda olmasını kick boks sporuyla çok yakından ilgilenmesine de borçlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Hande Soral İle Evliliği

14 Ekim 2017 tarihinde güzel oyuncu Hande Soral ile evlenme kararı alarak hayatını birleştiren Galip ya da gerçek adıyla İsmail Demirci, evliliklerini mutlu mesut bir şekilde sürdürdüklerini açıkladı. Hande’nin çok iyi bir eş olduğuna değinen İsmail Demirci onu iyi ki tanımışım ve her gün bunun için dua ediyorum dedi. Hande Soral de Türkiyenin önde gelen magazin dergilerinden birinde İsmail Demirci ile nasıl tanıştıklarını açıklamış ve magazin gündemini uzunca bir süre meşgul eden konuların başında gelmişti.

Çarpışma dizisi galip kimdir?
Çarpışma Galip zaaflarının ve alışkanlıklarının kurbanıdır.

Boyu Kaç?

İsmail Demirci kick boks sporuyla da yakından ilgilenmesi dolayısıyla merak edilen birçok konuyla karşı karşıya. 1.86 cm boyunda olan Çarpışma dizisinin Galip karakteri her yönden kendisini sürekli geliştirmeye devam ettiğini sözlerine ekliyor. Sporun yaşam boyu herkesin mutlak surette eksik etmeyeceği bir şey olması gerektiğine inanarak her anlamda hakkında merak edilen birçok şeyi cevaplandırıyor.

Çarpışma Dizisi Galip Oyunculuk Kariyeri

İsmail Demirci hakkında elbette çok merak edilenler arasında ayrıca oyunculuk kariyerindeki hızlı yükselen grafiği de gelmektedir. Özellikle Kurtlar Vadisi Pusu’nun Erkan’ı olmayı nasıl başardığı ve bir anda kendisini oyunculukta nasıl bulduğu da çarpışma dizisi galip kim diye soranların merak ettikleri arasında gelmektedir. Kendisinin zaten üniversite eğitiminden bu yana sürekli oyunculuk mesleğiyle yakından ilgilendiğini ve bunun sürekli hayalini kurduğunu dile getiriyor. Kendisinin atletik bir vücut yapısına sahip olmasından ve dizinin de öyle bir jargonu olduğu için kendisine teklif gönderildiğini dile getiriyor. Böylelikle kendisini bir anda televizyon dünyasının içerisinde bulduğunu dile getiriyor. Bundan sonra da elbette yepyeni projeler içerisinde yer almaya devam edeceğini her söylemde vurguluyor.

Galip – Zeynep Aşkı Ne Olacak?

Çarpışma dizisinin Galip karakteriyle dikkat çeken başarılı oyuncu dizide Zeynep’le olan aşkı ve kaçırılan kızları Leyla hakkında da kendisine yöneltilen sorulara üstü kapalı da olsa yanıt verdi. Zeynep’i boşanmaktan vazgeçireceğini ve buna galip geleceğini söyleyen İsmail Demirci öte yandan kaçırılan kızlarını da bulmak için ilerleyen bölümlerde sürpriz bağlantılarla izleyicileri karşı karşıya çıkaracaklarının da sinyalini verdi. Ayrıca Leyla’nın akıbetinin ne olacağı konusunda da gelecek bölümlerde sürpriz gelişmelerin herkesi beklediğini sözlerine ekledi. Böylelikle Çarpışma dizisinin her yönden merakla beklenen bölümleri izlenmeye devam edildikçe hem olayların perde arkası açığa çıkacak hem de Galip ile Zeynep arasında giderek kopmaya giden iplerin ne olacağı kesin sonuca bağlanacak.

Originally posted 2022-05-30 17:45:04.