Jet Sosyetenin Yıldız Yüksel’i Kimdir?

Star TV’nin beğenilen dizilerinden Jet Sosyete dizisinin merak edilen oyuncularından Tuğba Çom, yani dizideki rolüyle Yıldız dizide sosyeteye meraklı bir kızı canlandırıyor. Kendisinin sanat yaşamına baktığımız zaman gerçekten de oldukça parlak özgeçmişiyle karşı karşıya kalıyoruz. Çünkü Tuğba Çom Makar, ülkemizin önde gelen kültür-sanat merkezlerinden biri olan Müjdan Gezen Tiyatrosu’ndan 2011 yılında mezun oldu. Ardından kendisine birkaç dizide oyunculuk teklifleri sunulsa da kendisi bunlardan bir müddet uzak kalmayı yeğledi.

Nereli Yaşı Kaç?

Güzel oyuncu 27 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Evli ve bir erkek çocuk sahibi olan güzel oyuncunun ayrıca resmi Instagram hesabı da bulunuyor. Buradan tüm sevenlerine güncel fotoğraf ve video paylaşımlarına devam ediyor.

Kariyeri

Tuğba Çom evlendikten sonra eşinin soyadını da alarak Tuğba Çom Makar adını kullanıyor. 2011’de Müjdat Gezen Tiyatrosundan mezun olmasının ardından ilk olarak İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyuncu olarak rol aldı. Ardından Mahzun Kırmızıgül imzalı Benim İçin Üzülme dizisinde Emine karakterine hayat vererek dizi kariyerine de böylelikle başlamış oldu.

Günümüz

Şu sıralar kendisini Jet Sosyete dizisinde Yıldız rolünde görüyoruz. Oldukça başarılı oyunculuğuyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan güzel oyuncu jet sosyete yıldız kim meraklılarının da her yönden aklına takılan tüm merak edilenleri tamamen ortadan kaldıracak Instagram hesabını her zaman güncel tutmaya devam ediyor. Aynı zamanda Misafir Oyuncular Drama Atölyesinde eğitmenlik yaparak sanat yaşamına kaldığı yerden devam etmektedir.

Filmografi

  • Benim İçin Üzülme – 2012 (Emine)
  • Koyu Kırmızı – 2012 (Şule)
  • Jet Sosyete – 2017 (Yıldız)

Instagram Hesabı

Jet Sosyete dizisinin Yıldız karakteriyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncunun aktif olarak kullanmaya devam ettiği https://www.instagram.com/tugbacommakar/?hl=tr Instagram hesabı var. Bu hesabı üzerinden kişisel fotoğraflarına ve video paylaşımlarına da ulaşarak aklınıza takılan jet sosyete yıldız kimdir sorusuna her bakımdan yanıt alabilirsiniz.

Güzel oyuncunun son derece başarılı kariyer geçmişinden sonra tüm yenilikçi yaklaşımlarına dayanarak karşımıza çıkmaya devam eden tüm bu özellikleri onun her anlamda ne derece oyunculukta başarı kat ettiğini gözler önüne sermesi açısından son derece önemli bir konuyu teşkil etmektedir.

Özel Hayatı

Tuğba Çom iş çıkışı genellikle ailesiyle doğaya çıkmaktan aşırı derecede keyif alan birisi. Öyle ki yaz kış onun için hiç fark etmiyor. Sürekli kendisini bir yerlerde görüyoruz. Şu sıralar kendisi kış turizmi sezonunun açılmasıyla fırsat buldukça Bolu Abant heyelan set gölünde karın keyfini çıkarıyor. Edinilen bilgilere göre yakın bir zamanda her kış olmazsa olmaz tatilcilerin gözde mekanı Uludağ’a kayak yapmaya da hazırlandığı söylenen haberler arasında.

Bunun yanı sıra yeni sinema projelerinin de yoğun bir şekilde devam ettiğini ve iş tekliflerini değerlendirme aşamasında olduğunu belirtiyor.

Jet Sosyete Ne Olacak?

Orta halli maaşla geçimini sağlayan ailenin sürpriz bir gelişme yaşanarak çok büyük servete konması ve ardından gelen sosyete yaşamını konu olan dram-komedi türü yapımın ikinci sezon bölümü de büyük bir hızla devam ediyor. Dizinin öne çıkan oyuncularından Tuğba Çom’a dizinin geleceği hakkında yöneltilen sorularda birlikte izleyip göreceğiz yanıtını verdi. Böylelikle dizinin sürpriz final yapıp yapmayacağı, diğer dizilerin başına gelen sürpriz finallerin bu dizi için de gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda herhangi bir ayrıntılı bilgi vermedi. Böylelikle her yönden dizinin nasıl bir serüvene sürükleneceği ve de izleyicilerini yakın zamanda nelerin beklediği herkes tarafından merak edilen konular arasında gelmeyi sürdürüyor.

Originally posted 2022-06-01 14:04:05.