Android Cihazlara E-Posta Kurulumu

Android Cihazlara E-Posta Kurulumu

Sahip olduğunuz e-mail hesabınızı yönetebilmek ve bunun kurulumunu gerçekleştirmek için birtakım manuel ayarların yapılması gerekiyor. Bu işlemleri yaparak siz de tüm elektronik postalarınızı kontrol edebilir ve her yönüyle elektronik ortamda size gönderilen iletileri okuyabilme imkanı bulabilirsiniz. Bunun aslında son derece basit birkaç yöntemi bulunmaktadır. Sizler de bu yöntemleri dikkate alarak her anlamda Android cihazlarınızdan e-posta kurulum işleminizi kısa sürede gerçekleştirme imkanını elde edebilirsiniz.

Kurulum

  • Önce e-mail adresi belirlemeli ve kendinize ait içerisinde sayı ve harflerden oluşan bir şifre belirlemelisiniz.
  • Ne tür bir hesap istediğinize dair gelen bölümde POP3 hesabı seçeneğine dokunun.
  • Gelen sunucu ayarları bölümünde güvenlik tipi hiçbiri bağlantı noktası 110 olarak belirlenmelidir.
  • Giden sunucu ayarları bölümüne güvenlik tipi hiçbiri ve bağlantı noktası 587 olarak girmelisiniz. Bu işlemlerle beraber telefona email kurulumu işleminde artık sona gelmiş olacaksınız.

Gmail Kurulumu

Birçok Android cihazlarda Gmail Google şirketinin resmi e-mail yazılımı olarak kurulmuş olarak gelir. Fakat yanlışlıkla kaldırmış olabilir veya kullanmak istemediğiniz için kaldırmış olabilirsiniz. Ancak yeniden kullanmaya karar verdiyseniz sizler de Google Play Store veya App Store üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirebilir ve böylelikle her yönden e-mail adresiniz ve şifrenizle anında sisteme giriş yapabilirsiniz.

Birden Fazla Hesabınızı Yönetin

Birden fazla e-posta hesabına sahip olanların bunlar arasında geçiş yapması mümkün. Üstelik her iki hesapta da oturumunuz açıkken telefondam email göndermek her anlamda mümkün olacaktır. Oturum açtığınız hesabın ardından yeni hesap ekle bölümüne dokunun ve ikinci bir hesabınıza ait e-mail adresi ve şifrenizi girin. Artık iki hesap arasında oturum açıp kapatmaya gerek duymaksızın sizlerin de her anlamda tüm elektronik posta işlemlerinizi rahatlıkla yürütme imkanı bulması son derece mümkün olabilmektedir. Elbette ortada duran bu yaklaşımlar esas alındığı zaman tüm yönleriyle e-posta kurulum işlemlerinin sadece birkaç dakikada tamamlanması mümkün hale gelecektir.

Gmail’den Çıktı Alma

Android kullanıcıların merak ettikleri konulardan biri telefondan çıktı alma yöntemleri üzerinedir. Eğer Gmail hesabınızdan çıktı almayı düşünüyorsanız aslında bu işlemi gerçekleştirmeniz son derece kolay. Yapmanız gereken tek şey Gmail’deki ilgili e-postaya gelmek ve (…) simgesine dokunarak Yazdır demeniz olacaktır. Böylelikle Google Cloud Print sayesinde siz de yazıcınızdan anında ilgili çıktıyı edinme imkanı bulacaksınız. Ortada duran tüm bu yaklaşımlar baz alındığı zaman tüm yönleriyle Gmail hesabınızda bütün işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlanması gerçekten de olanaklı hale gelen niteliklerden birisi olarak karşımıza çıkan nitelikler arasında gelmeye devam eder.

Tümüyle ortada duran bu özellikler baz alındığı zaman her yönüyle sizler de çok ama çok kısa sürede akıllı cihazlarınız üzerinden çıktı alabilme imkanı elde edecek ve her yönüyle tüm bu işlemleri süratle yerine getirme imkanı bulacaksınız. Bütün bunlar da gerçekten de dikkat çeken hususlardan biri olma özelliğiyle karşımıza çıkmaktadır.

Her anlamda sizler de bu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanarak böylelikle e-mail kurulumu yaptıktan sonra tüm işlemlerinizi yapabilir, telefondan anında çıktı alabilme imkanına erişim ayrıcalığı bulabilirsiniz. Böylelikle her yönden kaliteden kesinlikle ödün verilmeksizin tüm beklentiler ışığında en iyi hizmetlerden yararlanabilme imkanını elde etmeniz son derece mümkün hale gelecek konular arasındadır. Elbette tüm bunlar da tamamen eşsiz yönleriyle karşımıza çıkmaya devam eden yaklaşımlar arasında yer alması yönüyle son derece önem teşkil eden konulardan birisi olarak son derece önemlidir. Bu sayede dijital ortamdan anında e-postalarınızı kontrol altında tutabileceksiniz.

Originally posted 2022-06-04 12:05:17.