Karbonatla Basur Hemoroid Tedavisi

Karbonatla Basur Hemoroid Tedavisi

Tekrar Merhabalar,

Basur ya da kibar ismiyle hemoroid, toplumumuzun çoğunun yaşadığı, hatta birçoğumunuz diğerlerine bahsetmekten utandığı bir hastalık. Bu yazıyı karbonat bölümüne koyma sebebim hemoroidin asidik beslenme sonucu ortaya çıkan hastalıklardan biri olması.

Basur hastasıysanız,biliyorsunuz ki, bazen acınızı en iyi hemoroid ilaçları olarak bilinen Procto-Glivenol veya Anestol bile dindiremiyor. Bunu yaşadığım için biliyorum.

İşte acınızın en tepe noktaya çıkmasına gerek kalmadan, karbonat tedavisiyle, hemoroidinizin geri çekilmesini sağlayabilirsiniz.

Tekrar hemoroid hastalığınızın başlayacağını hissettiğinizde,yani hastalık başlangıcında, 1 su bardağı ve 10 gram sodyum bikarbonat için. Bu hemoroidle başetmeniz için en etkili çözüm olacaktır.

Ancak lütfen karbonat tedavisi ve uyarılarla ilgili yazımı okumadan bunu uygulamayın. Biliyorsunuz o yazımda epey uyarıda bulundum. Aşağıdabulabilirsiniz bahsettiğim yazıyı.

Söylediğim şey yeterli gelmediyse, ikinci gün yine aynısını uygulayın. Farkedeceksiniz ki artık hemoroid sizi değil, siz hemoroidi yönetiyor olacaksınız.

Hatta basurun 1. ve 2. evrelerinde, hemoroidin sadece karbonat tedavisiyle düzelebileceğini düşünüyorum.  Böylece gereksiz yere doktor veya ilaçlara para dökmekten kurtulacaksınız.

Hemoroid(Basur) Evreleri

Hemoroid hastalığı özellikle çok yorulduğunuzda,üşüttüğünüzde ya da alkol tükettiğinizde ortaya çıkma oranı yüksek bir hastalık. İşte böyle durumlarda, hastalık hiç başlamadan karbonat tedavisine başlamanız yaşayacağınız acıları hiç yaşamadan,hiç hastalanmadan süreci atlatmanızı sağlayacaktır.

Bir başka yazımda görüşmek üzere,kendinize iyi bakın.

Not: Bu arada Ankarada çok iyi bir basur(hemeroid) doktoru buldum. Tedavinin en iyi tedavi olduğundan emin olduktan sonra yazılarımda tüm Ankaralı dostlarıma bundan bahsedeceğim. Ama basurdan müzdaripseniz yukarıda bahsettiğim karbonat mucizesini ihmal etmeyin. Karbonatın yarattığı mucizenin %100 faydasını göreceğinize eminim.

Karbonat Tedavisi Ve Uyarılar

Bütün hastalıklara çözüm sunan minik kitap?

Originally posted 2022-05-25 22:05:01.