Yabancı Hosting Tavsiyesi ve Yabancı Hosting Firmaları

Yabancı Hosting Tavsiyesi ve Yabancı Hosting Firmaları

Bu yazıyı yazmam gerekiyordu. Bugünkü konumuz yabancı hosting firmaları ve yabancı hosting tavsiyesi. Çünkü paypal kalktığından beri bir çok webmaster internette kazık yemeye başladı. Paypal Türkiye’de kullanılıyorken, dolandırılmıyor, Paypal’a şikayette bulunup, incelemeden sonra paramızı alabiliyorduk. Paypal’un kalkmasından sonra yabancı hosting hizmetini kredi kartıyla alanlar, çoğu zaman hosting hizmetinden memnun kalmadıklarında, paralarını geri alamıyorlar. Bankayı ikna edebilirseniz, kredi hartı harcama itirazı yapabiliyorsunuz. Ama çoğunlukla bu ya işe yaramıyor ya da çok uzun sürüyor. O yüzden bugün gerçekten güvenilir bir hosting firmasından bahsedeceğim. İster türkçe bir siteniz olsun , isterse ingilizce bir siteniz olsun mutlu olacağınızı biliyorum. Biliyorsunuz sağlıkla ilgili yazılarımızda da duyduklarımızı değil, kendi yaşadıklarımızı paylaştık. Bu da hosting konusunda öyle bir yazı. Hosting nedir yazımız da, hosting hakkında bilgi sahibi olmayanlar için faydalı olabilir.

Yabancı Hosting Firmalarından Yenilebilecek Kazıklara Ufak Örnekler

Bugüne kadar biz hosting konusunda bir sürü yabancı firmayla çalıştık. Bunların arasında Ovh ve Hostgator gibi çoğumuz tarafından bilinen hosting firmaları da vardı. Hostgator ilk çıktığı yıllar harikaydı ama sonradan müthiş derecede mutsuz ettiler bizi. Teknik problemlerin giderilmesi için artık kavga etme noktasına geldik. Bu arada çalıştığımız Ovh ise teknik destek konusunda sıfır bir firmaydı. Bluehost gibi ziyaretçiniz azıcık arttığında hesabınızı kapatan diğer ünlü firmalardan hiç bahsetmeyeceğim. Ayrıca ingilizce konusunda kaba bulduğum yarı ingilizce konuşan hosting firmalarından da hiç bahsetmeyeceğim. Ne yazık ki aynı tecrübeleri Türkiye’de bulunan hosting firmalarında da yaşayanlar ve bu noktada mağdur olanlar var.

İyi Bir Hosting Deneyimi İçin İlk Şart

Yabancı Hosting Tavsiyesi – En iyi yabancı hosting firmaları

Bizim gibi websitenizde karmaşık işler yapıyor da olsanız yapmıyor da olsanız, hosting firmasında ilk aramanız gereken 1. seviye adminler. Yani 1. seviye yöneticiler. Çünkü ister wordpress olsun ister joomla olsun ya da bir başka platform olsun, ne zaman ne ile karşılaşacağınız belli olmuyor. Tam siteniz işe yaramaya başladığında başınıza gelecek bir problem her şeyin tersine dönmesine olanak veriyor. Düşünseniz ya tam siteniz para kazanmaya başladı, yüklediğiniz bir wordpress güncellemesi ya da bir eklenti güncellemesi yüzünden siteniz günlerce kapalı kalabiliyor. İşte bu noktada 1. seviye adminler devreye giriyor ve ne yazık ki Türkiye’de çok az firmada en üst düzey sistem yöneticileri çalışıyor. İşte bahsedeceğim hosting firması bu noktada önemli. Böyle bir sorun yaşadığınızda çözmeleri en fazla bir kaç saat sürüyor.

İyi bir Hosting Deneyimi İçin İkinci Şart

Yabancı Hosting Tavsiyesi – En iyi yabancı hosting firması

İngilizce siteniz de olsa Türkçe siteniz de olsa, Google gibi arama motorlarının son yıllarda yaptığı hız güncellemeleri yüzünden siteniz çok fazla hızlı olmak zorunda. Bize 100 mbitlik hız hızlı bile gelse ki Türkiye’nin bir çok yerinde hala bu hıza ulaşabilmek mümkün değil, Amerika gibi ülkelerde ağların hızı 1300-1500 mbite kadar çıkabiliyor. Sitenizin arama motorlarında ön sayfaya gelebilmesi için o hızı sağlamak zorundasınız. Aslında biz Türkçe bir site için Türkiye’de hosting almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorduk. Ancak yanılmışız. Nedeniyse kimsenin dikkat etmediği bir şey. Google gibi arama motorlarının siteleri dolaşan botları avrupa ve amerika data centerlarda. Yani veri merkezlerinde. Açıkcası seo ( arama motoru optimizasyonu) konusunda başarılı olmak istiyorsanız hızlı bir hosting hesabınız olmalı.

Şimdi Gelelim Yabancı Hosting Tavsiyemize

Yabancı Hosting Tavsiyesi – En iyi yabancı hosting firmaları

Uzun bir süredir denediğimiz yabancı hosting firması Interserver. Yeni bir pencerede açılacağı için paketlerini inceleyebilirsiniz. Öyle kontratları filan yok. Hosting paketleri 5 dolardan başlıyor. Tabi yeni başlıyorsanız en küçük hosting paketleriyle başlayabilirsiniz. Başka bir hosting firmasında iseniz ücretsiz transfer hizmetleri var. İşin güzeli 1. seviye adminler de 3. seviye adminler de, hatta satış elemanları bile oldukça nazik ve ilgili. Hostgatorun ilk dönemlerine benziyor. Ama bu firma yeni bir firma da değil. Biz yabancı hosting forumlarındaki tavsiyeler neticesinde tanışmıştık. İyi ki de tanışmışız. Ayrıca ücretsiz hosting paneli yazımızda da sizin için bir süprizimiz var. Hosting almayı düşünüyorsanız yurtdışı hosting konusundaki yazımız da faydalı olabilir.

Hosting konusunda isteyebileceğiniz tüm özellikler var

Türkiye hosting firmalarında ya da diğer yabancı hosting firmalarında bulabileceğiniz neredeyse tüm hosting özelliklerine sahip Interserver , kendi veri merkezine sahip olduğu için, teknik konuda hiç bir sorun yaşamıyorsunuz. İngilizceniz yoksa bile google çeviri hizmetiyle adminlerle anlaşmanız mümkün. Her türlü sorununuzu çözebilecek server yöneticileri var. Ve fazlasıyla hızlılar. Uzun süredir kullandığımız ve memnun olduğumuz için, eğer uzun süreli bir siteye ihtiyacınız varsa yıllık alarak daha ucuza da alabilirsiniz. Bu kadar güveniyoruz. Çünkü yıllardır bu kadar anlayışlı ve iyi bir hosting firmasına denk gelmedik. Siteniz büyükse vps hosting, ya da dedicated server (sunucu) hizmetleri de var. Ayrıca rapid deploy denen bir paketleri var. Bu paketler vps’den büyük ve dedicated sunucularla eş değer ama çok ekonomik paketler. Üye olduktan sonra bazı paketlerin içeride daha ucuz olduğunu da göreceksiniz. Bana göre en ucuz ve en kaliteli yabancı hosting firması. Tahminimce işletme sahibi çalışanların para kazandıkça şımarmalarına izin vermemiş.

Paketlerinizi istediğiniz zaman büyütebiliyor ve diğer hosting firmalarının aksine istediğiniz zaman da küçültebiliyorsunuz. Hosting konusunda tecrübeli olanlar bilirler. Çoğu zaman panelden hosting paketinizi küçültemezseniz. Ayrıca cpanele ya da diğer panellere para ödemek istemiyorsanız webuzo paketleri var. Webuzo kurulu paketlerden ya da sadece wordpress kullanacaksanız, wordpress vps paketlerinden satın alabilirsiniz.

İndirim Kodu – Deneyebilmeniz için 1 ay sadece 0.01 dolar 🙂

Aşağıda vereceğimiz indirim kodu sayesinde ilk 1 ayı sadece 1 cente deneyebilirsiniz. Hem Interserver vpslerinde hem hosting hizmetlerinde hem bulut sunucu (cloud hosting) hizmetinde kullanabileceğiniz indirim kodu: “bilgideposu” Aldığınız hosting paketinde discount coupon (code) yerine bilgideposu yazarak ilk ayınızı neredeyse ücretsiz kullanacaksınız.

Vpslerde işlemci başına sadece 0.01 dolar ödeyerek bu yazıda bahsettiğimiz ayrıntıların doğruluğunu görebilirsiniz. Yani 4 işlemcili bir vps kiralarsanız ilk ay sadece 0.04 dolar ödeyeceksiniz. Hosting paketlerinden alırsanız, ilk ay fiyatı sadece 0.01 dolar olacak.

Şimdi Denemek İçin Lütfen Buraya Tıklayın

Hepinize bizim gibi iyi bir hosting deneyimi diliyorum. Sorunuz olursa mailimizden bize ulaşabilirsiniz.

Originally posted 2022-06-14 19:26:37.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.